Persondatapolitik
Denne fortrolighedpolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere evymays brug af de oplysninger, som du stiller til rådighed, når du bruger evymays hjemmeside. evymay er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for evymays måde at behandle data på.
  
Samtykke
Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du benytter denne hjemmeside. Hvis vi foretager ændringer, vil disse blive lagt ud på hjemmesiden.
 
Oplysninger vi indsamler
Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren.
evymay kræver, at man afgiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan sende de ønskede e-mails til folk med pynt/kurser/events forespørgsler. Nogle af de krævede oplysninger er obligatoriske og klart markeret på registreringsformularen. Udfyldning af andre felter er frivillig.
 
Webshop handel
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger ud til tredjepart, medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.
Hvis du ikke tidligere har modsat dig, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at e-maile os. Denne hjemmeside administreres af evymay.dk. Du kan kontakte os på evy@evymay.dk
Links
Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at evymay ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider og at evymay derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender evymay ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Personoplysningerne registreres hos evymay og opbevares i fem år iht. loven, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige er evy på www.evymay.dk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: evy@evymay.dk
 
Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Evy, evymay.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr